Opdrachtgevers

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers.

gemHoogezand

Gemeente Hoogezand-Sappemeer 
Vastleggen van processen. Tijdens het bespreken van de processen met medewerkers voeren we direct procesverbeteringen door. De medewerkers kunnen de processen altijd eenvoudig, herkenbaar en bruikbaar terugvinden en raadplegen tijdens hun werk.

WaterbedrijfGroningen

Waterbedrijf Groningen
Het ontwikkelen van een weekstart voor het managementteam van het waterbedrijf vanuit de bedrijfsdoelstellingen.

 gemeenteAaenHunze

Gemeente Aa en Hunze
Begeleiding van een praktijkgerichte teamdag waarin de teamvisie en teambuilding centraal staan. “Wij stonden echt centraal in deze sessie. We hebben een gezamenlijk en gedeeld resultaat opgeleverd. Ik zie helder voor ogen hoe we deze methode zelf kunnen gebruiken!” – medewerker team Communicatie.

 Kompanjie

De Kompanjie
Optimaliseren van het bezwaarproces WOZ met behulp van LEAN technieken. Daarbij zorgen we voor de praktijkopleiding van interne LEAN begeleiders van De Kompanjie.

 gemeente Emmen

Gemeente Emmen - afdeling VTH en team Belastingen
Invoeren van dag- en weekstarts om het team en het management in staat te stellen om kortcyclisch te kunnen sturen op resultaten en teamtevredenheid. Daarnaast werkt het team op gestructureerde wijze aan het oplossen van problemen en het continu verbeteren van de werkprocessen.

RVO

Rijkdienst voor Ondernemend Nederland, afdeling juridische zaken
Workshops ‘spiegelen’ waarin alle medewerkers kennis hebben gemaakt met het toepassen van de cirkel van invloed en betrokkenheid.