Mark

Mark

Mark is helemaal in z’n element als hij met mensen aan nieuwe dingen en verbeteringen
mag werken. Hij laat resultaatgericht en mensgericht werken vloeiend samen gaan. Mark analyseert snel wat er nodig is om het beoogde resultaat te behalen. Daarbij verliest hij de groep nooit uit het oog. Door zijn scherpe oog voor sfeer zorgt hij dat iedereen aangehaakt blijft.

In contact met anderen is Mark zorgzaam en zorgvuldig. Hij stelt vragen waardoor de ander zelf tot inzichten komt. Het is makkelijk om iets van hem aan te nemen. Hij straalt rust uit en dat geeft mensen om hem heen vertrouwen. Toch mag hij mensen ook graag kietelen en ze uit hun comfortzone halen. ‘Ik laat mensen graag een andere benadering voor hetzelfde probleem ervaren.’ Mensen zien dan sneller oplossingen. Dat komt het resultaat en proces vaak ten goede.

Mark verstaat de kunst van het implementeren. Hij houdt de doelen scherp voor ogen, maar schakelt even makkelijk naar de voor het resultaat essentiële details. ‘Een concept ontwikkelen naar een uitvoerbaar plan geeft mij veel energie.’ Ook houdt Mark de omgeving scherp in de gaten. Welke ontwikkelingen vormen mogelijk een bedreiging? Waar valt synergie te halen?

Mark is een vrolijk mens en zoekt zodra het kan de humor op. Anderen typeren hem als prettig eigenwijs, betrouwbaar en verbinder.

Achtergrond
Mark heeft een bedrijfseconomische achtergrond en was financieel adviseur bij de gemeente Assen. Naast diverse projectleidersfuncties volgde Mark de opleiding Master of Business Administration. De laatste jaren steekt Mark zijn energie in continu verbeteren en is hij manager bij de gemeente Assen. Met zijn gezin woont Mark in Veendam waar hij in diverse rollen actief is als vrijwilliger bij de voetbalclub. 

Profiel van Mark weergeven


Terug