Rob

Rob

Voor elk probleem is er een oplossing

Rob is een gedreven mens met een uitstekend oog voor verhoudingen. Door scherp waar te nemen, komt hij tot analyses die de kern raken. Vanuit deze basis gaat hij in gesprek over wat te doen. Want analyseren is leuk, resultaten bereiken is leuker. En natuurlijk ook zinvoller.

Problemen los je op door ze kleiner te maken. Daarbij laat Rob zich niet hinderen door bestaande conventies of de waan van de dag. “Als je dat wat mensen voor waar aannemen niet ter discussie durft te stellen, ontstaat er nooit beweging.”

Hypes, stress, gedoe ... vanuit zijn innerlijke rust kan Rob ze heerlijk relativeren en daarmee ruimte creëren om tot aanvaardbare oplossingen te komen.

Door zijn jarenlange ervaring in besluitvormingsprocessen heeft Rob een extra zintuig ontwikkeld dat mogelijke obstakels ruim van te voren ziet aankomen. “Daarbij let ik er vooral op dat we nu geen stappen zetten die maken dat we straks ons doel niet bereiken.”

Kortom: Rob = creativiteit & praktische oplossingen, inzicht & resultaat, rust & daadkracht ...

Achtergrond
Na zijn studie bestuurskunde heeft Rob advies en ondersteuning geleverd bij de drietal waterschapsfusies in het noorden van het land. Hierna werd hij leidinggevende van een stafafdeling bij het toenmalige waterschap Velt & Vecht. Vervolgens fungeerde hij bij de gemeenten Heerenveen en Assen jarenlang als manager van de middelenafdelingen. In de jaren daarna combineerde Rob de functies van programmamanager Organisatieontwikkeling en programmamanager Sociaal Domein met continu verbeteren. Tegenwoordig is hij directeur van Sociaal Werk Oldambt, onderdeel van de Tinten Welzijnsgroep. Rob volgde diverse leergangen rondom management, leiderschap en continu verbeteren.

Profiel van Rob weergeven


Terug